'Een ruime zege voor de Noka-boys, doch cijfers zeggen niet alles... De thuisploeg miste 4 basisspelers, dus werd het puzzelen voor de ...trainer, doch de wedstrijd was amper 5 min. bezig wanneer Niels Caers al staalhard kan uithalen en de bal naast de paal in doel verdwijnt : 1-0. Pulderbos meteen op achterstand, toch speelt deze ploeg prima mee en doelman Jens Henderickx moet meermaals zijn beste reflexen boven halen om de gelijkmaker te voorkomen. Noordstar werkt dan wel op het gepaste moment af...

Scheerens trekt alleen richting doel, en waar hij verleden week nog miste, is het deze keer wel raak...door de benen van doelman Peeters en in de 19e min. staat het 2-0. Ook onze eigen doelman wordt op het verkeerde been gezet in de 35e min., bezoeker Meukens tikt binnen : 2-1. De droom van Pulderbos duurt amper 2 luttele minuten, Scheerens met de vrije trap...de bal wijkt af op een bezoeker en verdwijnt zo in doel : 3-1 (37').

Een kleine voorsprong voor de thuisploeg bij de rust, het belangrijkste is de focus te houden. Trainer Michiels houdt zijn mannen scherp en zo beginnen ze dan ook aan de 2e helft...47e min. en het is 4-1...er bestaat twijfel over wie het doelpunt heeft gescoord, de scheids zag een own-goal, anderen zagen Jeffrey Willems aan het kanon, en dan waren er die Niels Caers de bal zagen binnen tikken...grote meneer Jeffrey Willems gaf de eer aan Niels Caers : 4-1.

En ook de 5-1 komt op het lijstje van Caers...solo richting doel en beheerst afgewerkt. Jeffrey Willems pikt toch zijn doelpunt nog mee : 6-1 in de 82e min. 3 minuten voor het einde kan Joostens nog milderen tot 6-2, doch daar ligt niemand meer wakker van. Oververdiende zege voor onze jongens en dat geeft een boost aan vertrouwen. Op naar volgende week voor de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen Oostmalle.'

Noordstar speelde met : Jens Henderickx, Jo Meir, Tom T'Seyen, Peter Engels, Bert Van Hove, Bert Tamblé, Yannick Scheerens, Thijs Lambaerts, Hannes De Krock, Niels Caers, Jeffrey Willems, Tom Lens, Giliam Spruyt, Philip van Herck en Helsen Jarne

verslag: Carina Luyten/Noordstar/Nnieuws.be

foto's: Annick Van den Bruel/Noordstar/Nnieuws.be